Biorytmer - Fysisk - Kristisk

Tilbage til Biorytmeforsiden - KLIK HER

Du kan hurtigere blive træt eller ked af det i denne periode. Der kan også forekomme nogle uregelmæssigheder i din fysiske kontrol eller styrke med et risikopotentiale for ulykker eller uheld i hjemmet, på jobbet eller i trafikken. En forringelse af kroppens immunsystem øger risikoen for udmattelse eller skader. Slap af, og sørg for at få mere ro. Vær mere opmærksom på dit fysiske velvære – inklusive forhold som belysning og pauser i hverdagen. Undgå aktiviteter, som kræver for meget af dig. Lad være med at begynde dagen med at slå græs, en hård tenniskamp eller lignende.

Ved en periode med et kritisk helbred kan din krop signalere en genkomst af tidligere problemer. Hvis du har et særligt helbredsproblem, er det et godt tidspunkt at indskrænke fysiske aktiviteter, som kræver for meget energi af dig.

I ekstreme tilfælde kan der opstå et sanseligt afsavn, som også kan betyde en ligegyldighed over for personlig sikkerhed, hvilket igen kan manifestere sig i handlinger af stort mod eller dumdristighed. For personer, som ofte dyrker sport eller måske endda er professionelle atleter, kan præstationerne gå i begge retninger: det kan blive din bedste eller din værste dag. Prøv at være ekstra opmærksom på dit fysiske potentiale i denne ustabile tid; indstil din mentale koncentration på at hjælpe med at kontrollere og øge dine fysiske muligheder, således at du kan yde og opnå mest muligt.

Tilbage til Biorytmeforsiden - KLIK HER